skip to Main Content
Recenze GS Condro Diamant

Klouby jsou podstatnou součástí pohybové soustavy a celého lidského organismu, které bohužel za normální situace nevěnujeme příliš pozornost. Dokud klouby nepostihne nesnesitelná bolest, prakticky se o ně nestaráme. Opravdu si ale myslíte, že i když klouby nebolí, tak nepotřebují speciální výživu podporující jejich činnost a kondici? Od toho je zde GS Condro Diamant!

Kvalitní potravinový doplněk posilující klouby má smysl nejenom pro profesionální a rekreační sportovce, ale také pro ty, kteří chtějí svým kloubům poskytnout prvotřídní péči.

Jaké jsou účinky GS Condro Diamant?

Hlavním účinkem potravinového doplňku GS Condro Diamant je zlepšení stavu kloubního i pojivového aparátu. Klouby jsou totiž jednou z nejvíce namáhaných součástí lidského organismu, o kterou se bohužel drtivá většina lidí nestará. Při pravidelném užívání dochází k odstranění nepříjemných bolestí kloubů i při sebemenším pohybu. Zlepšení se projeví také u celého pohybového aparátu, kdy obyčejné pohyby nebudou tak náročné a bolestivé.

Kdy pocítím první účinky?

Základem nástupu pozitivních účinků je samozřejmě dlouhodobost užívání. Doplněk stravy GS Condro Diamant užívejte alespoň 2 měsíce. V této lhůtě byste měli začít pozorovat první účinky ve zlepšení činnosti pohybového aparátu.

  • Tento přípravek zbavuje bolesti kloubů způsobené nejenom vlivem stáří,
  • ale také při velké zátěži,
  • typicky při posilování,
  • nebo třeba vysokohorských túrách.

Patentované složení doplňku stravy vás jednou pro vždy zbaví bolestí kolen, kotníků, ramen, a hlavně nepříjemného skřípání kloubů.

Jaké je složení GS Condro Diamat?

Hlavním strůjcem pozitivních účinků doplňku stravy GS Condro Diamat je patentované složení vytvořené na základě přírodních látek bez použití chemikálií nebo škodlivých látek. Největší vliv na zlepšení pohybového aparátu a odstranění bolestí má látka zvaná glukosamin sulfátu a unikátní kombinace látek Diamant Fortescin.

Glukosamin

  • Glukosamin sulfátu patří k základním stavebním kamenům všech přípravků GS Condro, a navíc se jedná o látku, která se v lidském organismu běžně vyskytuje.
  • Obvykle se tvoří z glukózy a bývá pevnou složkou složitějších struktur jako jádro chrupavek.
  • Kromě toho se glukosamin nachází i v kloubním mazu.

Vlivem opotřebení ovšem dochází k poškozování kloubů a lidské tělo již není schopno tvořit dostatečné množství glukosaminu, a proto je nutné jeho umělé doplnění. V přípravku GS Condro Diamant se glukosamin sulfát snadno vstřebá do organismu. Navíc podporuje hojení poškozené chrupavky či osteoartrózy.

Diamant Fortescin

Druhou podstatnou součástí přípravku GS Condro Diamant je směsice látek Diamant Fortescin. Ta je tvořena primárně z extraktu plodu jírovce maďal, který podporuje správné krevní zásobení kloubních pouzder.

Díky tomu je kloubní chrupavka neustále zásobena dostatečným množstvím živin, stejně jako vazy a šlachy.

Poslední zásadní složkou je vitamín C. Ten je odpovědný za tvorbu pevné kolagenní sítě jako základu struktury:

  • vazů,
  • šlach,
  • chrupavek,
  • menisků.

Bez vitamínu C by došlo k oslabení funkce kloubních chrupavek, což by negovalo pozitivní účinky ostatních látek v doplňku stravy.

Doporučené dávkování a doba používání

Výrobce doplňku stravy GS Condro Diamant doporučuje užívat 2 tablety denně. Toto doporučované dávkování byste určitě neměli překračovat, protože byste do svého organismu dostali příliš velké množství glukosaminu, což by tělo nedokázalo zpracovat. Místo kýženého pozitivního efektu byste naopak pozorovali trend opačný.

Tablety můžete užít obě najednou, nebo jejich konzumaci rozdělit do dvou separovaných dávek. Obecně je ovšem doporučeno užívat doplňky stravy během jídla, nebo krátce po něm. Pokud jsou pro vás tablety příliš velké, zapijte je dostatečným množstvím tekutiny.

Náš tip: Máte-li problém s užíváním velkých tablet, můžete přípravek GS Condro Diamant rozdrtit.

Abyste dosáhli maximálního pozitivního účinku na pohybovém ústrojí, měli byste doplněk stavy GS Condro Diamant užívat dlouhodobě. Rozhodně nelze očekávat, že bolest kloubů a chrupavek zmizí přes noc.

  • Léčba prostřednictvím přírodních látek je běh na dlouhou trať, a proto byste měli přípravek užívat alespoň 2 měsíce.
  • Opravdu znatelný účinek ovšem pocítíte až po půl roce, kdy by mělo dojít k odstranění drtivé většiny problémů s kloubním aparátem.

Pro trvanlivost pozitivních efektů stačí kúru zopakovat dvakrát až třikrát do roka. Rozhodně není nutné kloubní výživu užívat nepřetržitě.

Kdo by měl GS Condro Diamant užívat?

Jednou z největších výhod doplňku stravy GS Condro Diamant je všestranné využití, takže jej mohou užívat nejenom profesionální sportovci. Díky velmi malému počtu kontraindikací je tento přípravek určen prakticky všem lidem, kteří se potýkají s problémy s kloubním aparátem. Přesto je kloubní výživa používána hlavně dvěma skupinami obyvatel. Jedná se o starší občany a lidi s extrémně namáhanými klouby.

Starší lidé

Starší občané se ke kloubní výživě uchylují nejčastěji. Přeci jen jsou kloubní pouzdra vlivem vysokého věku značně opotřebovaná, což činí i obyčejné pohyby nesmírně nepříjemnými a bolestivými. Navíc schopnost regenerace s postupujícím věkem klesá. To stav kloubů a chrupavek zrovna nepodporuje.

Pokud chcete funkčnost svého pohybového aparátu podpořit, GS Condro Diamant je pravou volbou.

Sportovci

Druhou skupinou používající zmíněný doplněk stravy jsou aktivní sportovci nebo lidé, kteří enormně namáhají klouby. Bolest při pohybu jednou za čas postihne prakticky každého, ale pokud se nepříjemné pocity často opakují, může to být předzvěst zdravotních komplikací. Jestliže se každý den věnujete aktivnímu pobytu nebo máte fyzicky náročné zaměstnání, určitě byste se měli nad užíváním kloubní výživy zamyslet. Jenom tímto způsobem předejdete závažnějším problémům.

Časté dotazy

Kdy GS Condro Diamant začít užívat?

Kloubní výživu je vhodné užívat už při začínajících problémech s klouby. Čím dříve je léčba započata, tím dříve se pozitivní účinky dostaví. Předejdete nadměrnému opotřebení chrupavek, a navíc podpoříte správnou funkci vazů a šlach.

4.5/5 - (6 hlasů)

Může se GS Condro Diamant užívat s Warfarinem?

Warfarin patří k nejběžnějším lékům u starších členů lidské populace. Bohužel přípravek GS Condro Diamant se s tímto lékem nedoporučuje užívat kvůli látce zvané aescin. Ta účinky warfarinu zvyšuje, což je samozřejmě nežádoucí.

4.5/5 - (6 hlasů)

Naše hodnocení GS Condro Diamant

Pozitiva:

  • Patentované přírodní složení,
  • komplexní péče o klouby, chrupavky, vazy a šlachy,
  • prověřená a fungující receptura,
  • prokazatelné pozitivní účinky,
  • renomé zavedené značky GS Condro.

Negativa:

  • Nutnost dlouhodobého užívání,
  • vyšší pořizovací cena.

Pokud vás trápí bolesti kloubů, šlach a vazů, je přípravek GS Condro Diamant tím pravým řešením. Za trochu vyšší pořizovací cenu dostanete prvotřídní kloubní výživu, která vás při pravidelném užívání zbaví všech problémů s pohybovým aparátem.

Určitě je lepší zakoupit kvalitní přípravek GS Condro Diamant než sázet na levnější a méně účinné doplňky stravy ze supermarketů.

Ohodnoťte tento článek

4.5/5 - (6 hlasů)

0 komentářů k zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back To Top